Vi på Wikanders Tandvård

Vi är ett gediget företag som bedrivit tandvård i Karlstad sedan 1980. Anders har varit med sedan starten och David jobbar här sedan drygt 20 år. Emelie kom in som delägare och många nya friska vindar för tre år sedan. Idag består vi av fyra tandläkare varav det senaste tillskottet är Magnus som har lång erfarenhet från Folktandvården. Vårt högt värderade övriga team som hjälper oss att uppnå bästa resultat är två tandhygienister samt fyra tandsköterskor.

Sedan kliniken grundades har den präglats av att försöka bedriva en modern och kvalitativt god tandvård med insikt om de senaste tekniska lösningarna i branschen. Detta också med en personlig prägel som förmedlar den trygghet som vi känner i vårt yrkesutövande.

Vårt mål är att patienten ska uppleva en hög servicenivå med god kvalitet. Viktigt är också att patienten får svar på de frågor och funderingar som kan uppstå, samt att vi kan ha en god kommunikation. 

Vi ska vara tillräckligt stora för att ge dig den professionella tandvård du behöver och samtidigt inte större än att vi känner igen dig när du kommer på besök.

Vi vill att du ska känna dig välkommen!

Anders Wikander
22
Emelie Pernefur-Eliasson
David Wikander
Carin Sjölander
Angelica Jansson
Malin Brattén
Eva Karlsson
Caroline Brunstedt Nordström
2-10
Magnus Grip