Vi utför protetiska ersättningar av tänder i form av broar och kronor.
Vi har också en bred kunskap inom implantat, både vad gäller kirurgi och den protetiska delen.

Kliniken är digitaliserad med avseende på röntgen och avtryck. Vi har även en panoramaröntgen om det skulle krävas en fördjupad röntgenologisk undersökning.

Med hjälp av våra duktiga tandtekniker på Två Tekniker och Ceradent kan vi hjälpa dig med tandvård som ställer höga krav på estetik. Vår tandteknik utförs lokalt i Karlstad vilket gör att vi kan kommunicera direkt med den tekniker som utför arbetet.

ClearCorrect

Vi kan nu också erbjuda tandreglering med ClearCorrect där vi kombinerar fördelarna med digital scanning och det senaste inom modern tandreglering.

Bästa tänkbara hjälpmedel

Vi scannar våra jobb med den senaste 3D-tekniken där laser och optisk scanning samverkar för att ge en exakt kopia av dina tänder på datorn utan att kräva kladdiga avtryck som kan verka klumpiga och kväljande. Detta ger en otrolig passform och är ett spännande hopp framåt i utvecklingen inom tandvården.

Efter konsultation kan vi tillhandahålla blekskenor med väldokumenterade blekmedel.

Vi tar emot remisser från ÖNH specialist om du lider av snarkning och/eller sömnapné. Vi kan då erbjuda en apnéskena som alternativ till operation eller CPAP-behandling. Söker du direkt till oss angående detta problem vill vi gärna i vår tur remittera för en sömnutredning innan vi fortsätter behandlingen för att säkerställa att du får rätt vård.

Barn- och ungdomstandvård

Vi utför idag en hel del barn- och ungdomstandvård där vi erbjuder kostnadsfri tandvård upp till det år man fyller 23. För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot fler barn men hoppas att i framtiden åter kunna erbjuda plats för fler barn och ungdomar.